Gepersonaliseerd portret

Bij de term ‘portret’ gaan je gedachten waarschijnlijk al gauw naar fotografie, maar wat dacht je van een illustratie? Het voordeel van een illustratief portret is dat het in alle opzichten uitstraalt wie jij bent, zonder 100% realistisch te zijn. Bij een gepersonaliseerd portret leg ik alles wat jou uniek maakt vast in een illustratie.

Hoe het werkt

Je levert eerst een aantal foto’s aan, maar daarnaast is het ook belangrijk dat je een korte beschrijving meestuurt. Wie is degene die ik ga tekenen? Wat zijn haar unieke karakteristieken en kenmerken?

Op basis van die informatie ga ik aan de slag en betrek jou bij alles wat ik doe. Van schets tot eindresultaat, je bent in het hele proces betrokken. Dankzij deze samenwerking maak ik een portret dat volledig op jouw wens gemaakt!

Klik op de afbeelding om deze te vergroten.

5/5

Wat zei Imke over onze samenwerking?

"Fabienne is een getalenteerde en gepassioneerde 'kunstenaar'. Ze maakt prachtig werk! Daarnaast is het fijn om met haar samen te werken. Ze leeft zich in in de 'opdrachtgever', werkt snel en is pas tevreden wanneer de klant dat is. Ik ben nog steeds blij met de illustratie die ze voor mij maakte!"

Klik op de afbeelding om deze te vergroten.

Iedereen in beeld

Een gepersonaliseerd portret hoeft niet van slechts één persoon te zijn. Zo kreeg ik van Lara de vraag haar gezinsuitbreiding te illustreren en bij haar gezin horen natuurlijk ook de huisdieren. Eén van de grootste voordelen van een illustratie is dat iedereen op het juiste moment wordt vastgelegd en daardoor optimaal tot zijn/haar recht komt, zelfs de katten!

Stap voor stap

Klik op de afbeeldingen om deze te vergroten.

5/5

Wat zei Lara over haar portret?

"Ik heb Fabienne gevraagd voor een zwangerschapsillustratie! Ik ben altijd al dol geweest op haar manier van tekenen, vandaar ook mijn keuze voor haar. Ze heeft echt tot in detail naar bijvoorbeeld onze huisdieren gekeken en echt hun karaktertjes meegenomen in de tekening. Ik ben super tevreden over het snelle werken en hoe fijn ze feedback oppakt. Kortom: aanrader!"
Lara Steenvoorden

Bekijk meer gepersonaliseerde portretten

Klik op de afbeeldingen om deze te vergroten.

Heb je interesse in een gepersonaliseerd portret? Neem dan geheel vrijblijvend contact met me op en wie weet staat jouw glimlach binnenkort ook op papier!

Wat kan ik voor jou (be)tekenen