Illustraties

Illustraties zijn universeel en leeftijdloos en dat maakt ze ook zo onmisbaar! Het is niet voor niks dat handleidingen bijna altijd illustraties bevatten. Bij een goede illustratie is er namelijk geen verdere communicatie nodig en spreekt het beeld volledig voor zich.

De kracht om in één beeld een heel verhaal te vertellen is de reden dat ik vanaf het moment dat ik een pen op papier kon zetten nooit meer gestopt ben met tekenen. Een verhaal in één beeld is effectief en uniek, en daarom geschikt voor elke gelegenheid!

Jouw glimlach op papier

Een gepersonaliseerd portret is meer dan een illustratie van jezelf, een dierbare of vriend. Van jouw glimlach is er maar één en daarom leg ik alles wat jou uniek maakt vast in een illustratie. 

Op basis van een foto en een korte beschrijving maak ik een portret die niet alleen jouw uitstraling uitbeeldt, maar vooral ook de kenmerken van jou als persoon. Wil jij ook een illustratie laten maken?

Vertel jouw verhaal in:

Jouw verhaal in een cartoon

Eén plaatje

Herkenbaar met een vleugje humor, een cartoon maakt jouw onderwerp toegankelijk voor elk publiek!

Jouw verhaal in een strip

Meerdere plaatjes

Is jouw onderwerp te complex om uit te beelden in slechts één beeld? Kies dan voor een strip!

Bewegende plaatjes

Wanneer een strip te weinig ruimte biedt voor jouw onderwerp dan is een uitleg animatie de oplossing!

Speciaal voor kinderen

In een tijdperk vol digitale middelen is en blijft een kinderboek onmisbaar. Als illustrator voor kinderboeken breng ik de wereld en haar personages binnen het verhaal tot leven. De uitdaging ligt hierbij in het creëren van ruimte voor de eigen verbeelding van de lezer.

Draak uit een kinderboek
zelfportret fabienne

Plaatjes maken praatjes

Om jouw boodschap goed en duidelijk over te brengen moet je al gauw gebruik maken van ondersteunende afbeeldingen. Fotografie is hiervoor een veel gekozen oplossing, maar het grootste nadeel is flexibiliteit. Ondanks dat er honderden foto’s beschikbaar zijn, bestaat er altijd een kans dat jouw idee hier niet bij zit of het onderwerp onvoldoende ondersteunt. En wat dan? Illustratie natuurlijk!

Jij bent de regisseur van de afbeelding. Mijn rol als illustrator is niet alleen de uitvoer, maar ook het geven van advies over de compositie en kleuren. Samen creëren we een illustratie die meer is dan je had kunnen bedenken en precies aansluit op jouw wensen.

Wat kan ik voor jou (be)tekenen?

Heb je interesse in een gepersonaliseerd portret, cartoon of creatieve workshop? Neem voor meer informatie of om een afspraak te maken geheel vrijblijvend contact met me op!

Wat kan ik voor jou (be)tekenen