Creatieve workshops

Naar mijn mening kan iedereen tekenen, sommige mensen hebben er alleen meer gevoel voor. Dit betekent echter niet dat je er geen plezier in kunt ervaren. Oefening baart kunst, en met die oefening kan ik jou helpen! 🙂


Ik zie het als mijn missie om de glimlach die ik op mijn gezicht heb staan tijdens het tekenen, ook bij anderen over te brengen. Daarom leer ik je graag alles over datgene waar ik elke dag weer energie van krijg: illustreren.

Kies een workshop:

Leren tekenen

Je weet hoe je een potlood vast moet houden, maar hoe krijg je ooit een figuur op papier? Geen paniek, ik leer je graag de kneepjes van het vak. Met oefeningen volledig op maat gemaakt voor de deelnemers zorg ik ervoor dat je er zo een nieuwe hobby bij krijgt. Ik waarschuw je vast: tekenen is verslavend!

Stripteken workshop

Een verhaal vertellen met meerdere beelden klinkt makkelijk, maar is moeilijker dan je denkt. Gelukkig is striptekenen vooral ook héél erg leuk! Door middel van simpele oefeningen en de optie om in groepjes samen te werken is een workshop striptekenen een ideale uitdaging voor elk niveau.

Schets tot lijnwerk van een illustratie

Een personage maken

Tekenen wordt pas écht moeilijk wanneer je zelf iets moet bedenken om te tekenen. Iets natekenen is tijdens deze workshop niet toegestaan. De uitdaging ligt namelijk in het onderzoeken en gebruiken van jouw fantasie. Spelenderwijs leer ik je tekenen vanuit plezier en niet stil te staan bij wat ‘mooi’ is.

Hoe het werkt

Creatieve workshops maak ik volledig op maat. Met mijn ervaring als gastdocent op het SintLucas en het Udens College kan ik flexibel inspelen op de leeftijd en behoefte van de deelnemers.

De duur van workshops zijn minimaal 30 minuten tot maximaal 4 uur. Wil je meer weten over de tarieven? Neem dan contact met me op.

Draak uit een kinderboek

Wanneer gaan wij samen tekenen?

Heb je interesse in een creatieve workshop en wil je meer informatie?
Neem dan geheel vrijblijvend contact met me op.

Wat kan ik voor jou (be)tekenen